Karen Ertbølle Madsen

DIRIGENT & KUNSTNERISK LEDER

Karen Ertbølle Madsen er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2011  som musikpædagog med speciale i korledelse, og har en lang & bred erfaring med musikformidling. Karen har blandt andet været korleder og dirigent for Roskilde Studiekor (2008-2016), Hundigekoret (2008-1012), samt Nordglød Kammerkor (2020 ->).

Karen har også skrevet en samling korsatser i samarbejde med Christian Dyrst, haft egen virksomhed om musikformidling for pædagogisk personale, samt undervist i klaver og sang. Fra 2016-2019 var Karen bosat i Californien, hvor hun også havde børnekor.

Udover at være dirigent i Elverhøjkoret og Nordglød Kammerkor, underviser Karen i  musikskolerne i Lyngby-Taarbæk og Rudersdal. 

Hendes vision er, at gøre en forskel for musiklivet lokalt. At korliv og korsang skal være synligt i Lyngby, og inspirere mange flere til at synge i kor!

Karens korledelse bærer præg af en inspirerende og pædagogisk tilgang til indstudering, hvor sangernes stadige udvikling og et højt musikalsk niveau vægtes. Karen bidrager til Elverhøjkoret med sin indlevelse, professionalisme og engagement, hvor lydhørhed, kompetencer og sangglæde bidrager til det musikalske udtryk.